Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Представниці Лосинівського ЗЗСО Вероніка Нужна та Неля Шевчун на "Вечірці ідей" в рамках Програми DOBRE. Голос громад - Чернігівщина"

Дата: 26 квітня 2023 о 16:09, Оновлено 29 квітня 2023 о 16:14
Автор: Шевчун Н. Г.
206 переглядів

участь команди Лосинівської ТГ у навчальному тренінгу в рамках прроєкту «DOBRE. Голос громад – Чернігівщина», що реалізується ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень»

26 квітня 2023 року в Чернігові в рамках проєкту «DOBRE. Голос громад – Чернігівщина», що реалізується ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» команда представників Лосинівської ТГ Чернігівської області відвідала  «вечірку ідей» для  молодіжних активістів громад Чернігівської області .

Мета заходу - отримати навички формулювання проблем та ідей, розвивати свої ідеї і втілювати їх в життя, працювати над активізацією молоді в громаді, створювати та розвивати громадські молодіжні простори для проведення дозвілля, завести нові знайомства та зустріти старих друзів.

Завдання молодіжного компоненту Програми DOBRE – допомогти спільно відновити, посилити, активізувати в громадах роботу молодіжних рад, молодіжних працівників, молодіжних громадських організацій. І першим кроком у цій великій роботі є можливість втілити ініційований, розроблений, впроваджений молоддю проєкт, який буде відповідати потребам та бажанням молоді.

Вероніка Нужна, здобувачка освіти 10-Б класу Лосинівського ЗЗСО, Неля Шевчун, практичний психолог Лосинівського ЗЗСО, представниця ГО «ЛІГА ГРОМАД», Ольга Романченко, спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської ТГ разом з представниками  активної молоді Коропської, Корюківської, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Сновської, Сосницької та Тупичівської громад Чернігівської області розповідали про проблеми, які їх турбують. Вероніка Нужна як ініціативна, креативна, завзята представниця Молодіжної ради Лосинівської ТГ представила Лосинівську громаду та розповіла про своє бачення створення можливостей для молодіжної спільноти в Лосинівській громаді. На тренінгу мали можливість озвучити власні ідеї та почути напрацювання колег. Окрилені та щасливі повернулись з вечірки.

Попереду – робота з напрацювання пулу ідей серед молоді, обрання однієї ідеї, з якої буде сформовано проєкт для покращення молодіжного простору в нашій громаді. Віримо, що при підтримці Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень та команди Програми DOBRE  нам вдасться втілити молодіжну ініціативу, показати результати плідної роботи молодіжного активу та створити творчий простір, відкритий і доступний, дієвий і націлений на покращення умов для творчого  розвитку молоді в Лосинівській громаді в найближчому майбутньому. Про результати нашої роботи будемо інформувати. Долучайтесь! Чекаємо саме на вас у команді однодумців!

Захід проводився в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.